SPC Škerjanec Domžale Novice

Vse aktualne novice podjetja SPC Škerjanec Domžale najdete tukaj.

  • Nova Octavia
    Novosti znamke Škoda 12.02.2024

    Posodobljena Octavia je tu!

    Škoda je razkrila posodobljeno Octavio. Kako je videti? Oglejte si fotografije ali jo raziščite v vizualizatorju na povezavi spodaj. 

  • Chat
    Novosti znamke Škoda 12.02.2024

    Škoda odslej s ChatGPT

    Škoda bo v svojo glasovno asistentko Lauro integrirala chatbot (pogovornega robota) ChatGPT, ki temelji na umetni inteligenci. Ta pomemben korak bo izboljšal izkušnjo v vozilu mnogim strankam in jim olajšal vsakodnevno življenje.

  • Skoda Enyaq
    Novosti znamke Škoda 12.02.2024

    Spoznajte Enyaq 85

    Morda se na prvi pogled ne zdi tako, vendar je Enyaq na fotografiji precej drugačen od svojih starejših soimenjakov. In to ne samo zaradi številke 85 na prtljažniku. Največje spremembe v modelskem letu 2024 namreč niso vidne na prvi pogled.

  • superb
    Novosti znamke Škoda 07.11.2023

    Novi Superb je tu Več prostora, več udobja in eleganten dizajn, šest učinkovitih pogonskih sklopov in inovativni varnostni sistemi so tisto, kar zaznamuje novi Škoda Superb.

    Pri novem Škoda Superbu bodo lahko kupci ponovno izbirali med karavanom in limuzino. Nova struktura ponudbe s sedmimi paketi Design Selection ponuja veliko trajnostnih rešitev, denimo tekstil iz 100-odstotno trajnostnih materialov. Hkrati inovativni Škodini pametni izbirni gumbi in nova zasnova notranjosti s prosto­stoječim 13-palčnim zaslonom infotainment sistema omogočajo še bolj preprosto uporabo. Notranjost je prečiščena in prostorna.Škoda je pogonske sklope znova optimizirala za še večjo učinkovitost. Na voljo so trije bencinski motorji z močjo od 110 kW (150 KM) do 195 kW (265 KM) ter dva dizelska motorja s 110 kW (150 KM) in 142 kW (193 KM). Poleg njih ponudba vključuje nov priključnohibridni pogonski sklop, ki je ekskluziven za karavansko izvedbo Combi, in povsem novo različico z blagim hibridnim pogonom. Inovativni asistenčni sistemi, kot sta asistenca za zavijanje levo (Turn Assist) in asistenca za križišča (Crossroad Assist), so prvič predstavljeni v modelu Superb.

  • kodiaq
    Novosti znamke Škoda 07.11.2023

    Kodiaq Sportline: bogata oprema, značilni črni poudarki in notranji elementi v kovinskem videzu

    Bogata serijska oprema vključuje matrične TOP LED-žaromete in električno upravljanje prtljažnika. Zunanjost zaznamujejo številni poudarki v svetleče črni barvi, v kateri se sedaj bohoti tudi D-stebriček. Sprednji in zadnji odbijač ter stranski pragovi so v barvi karoserije, medtem ko so 19-palčna aluminijasta platišča, ki so ekskluzivna za Sportline, izdelana v poliranem antracitnem videzu. V notranjosti pri paketu Design Selection Sportline prevladuje športna črna barva v kombinaciji z notranjimi elementi v kovinskem videzu. Kodiaq Sportline je mogoče naročiti z vsemi pogonskimi sklopi, ki so na voljo v modelski seriji, vključno kot Kodiaq iV s priključnohibridnim pogonom.

  • skoa
    NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA 14.02.2023

    "OKEJ, GOOGLE ..."

    Digitalni pomočnik vam lahko sporoči status vašega vozila, sporoči raven motornega olja in datum naslednjega servisnega pregleda, pa tudi količino goriva v rezervoarju in razdaljo, ki jo lahko s tem gorivom prevozite. Prav tako lahko izveste, kje ste vozilo parkirali, pa tudi, ali so zaprta vsa okna in vrata in ali ste vozilo zaklenili. Razširile so se tudi funkcije Amazonove glasovne asistentke Alexe, ki vam zdaj lahko postreže tudi z informacijami, specifičnimi za električna vozila, denimo o stanju napolnjenosti baterije, na daljavo z govornim ukazom pa je mogoče upravljati tudi hlajenje oziroma ogrevanje vozila. Poleg tega lahko na daljavo sprožite ali ustavite polnjenje baterije. V vseh modelih iV zdaj Alexa razume angleško, francosko, nemško, špansko in italijansko.

  • rs
    NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA 14.02.2023

    PRIHAJA NOVA OCTAVIA RS

    Več kot 45 let že kratica RS vznemirja ljubitelje vozil ŠKODA. RS je namreč kratica za "Rally Sport". Poleg povezave kratice RS z uspešnimi dirkalnimi modeli, kot je legendarna ŠKODA 130 RS (na fotografiji spodaj), ti dve črki krasita tudi najbolj športne različice serijskih modelov ŠKODA po letu 2000.

  • robi
    NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA 14.02.2023

    OD ROGLIČA DO KRANJCA

    V novi številki revije Simply Clever vas čakata nova OCTAVIA in KAMIQ, pogovor s Primožem Rogličem, zgodba o Robertu Krajncu in še marsikaj.

  • Skoda Octavia
    NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA 14.02.2023

    NAJVIŠJE OCENE ZA MODEL OCTAVIA

    OCTAVIA je tudi v četrti generaciji dosegla maksimalno oceno pet zvezdic na testiranjih Euro NCAP.

  • Skoda Octavia
    NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA 14.02.2023

    ZAČELA SE JE PROIZVODNJA MODELA OCTAVIA

    Četrta generacija modela OCTAVIA je zapeljala iz proizvodne linije v tovarni v Mladi Boleslav.

  • skoda octavia
    NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA 14.02.2023

    TO JE NOVA ŠKODA OCTAVIA!

    PREMIERA V ŽIVO V Pragi se je zaključila svetovna predstavitev četrte generacije modela ŠKODA OCTAVIA. Vabimo vas, da si posnetek 30-minutnega dogodka ogledate na povezavi spodaj

  • NOVA OCTAVIA: NAJBOLJŠA DOSLEJ
    NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA 14.02.2023

    NOVA OCTAVIA: NAJBOLJŠA DOSLEJ

    OCTAVIA je srce znamke ŠKODA. Ob njeni 60. obletnici predstavlja ŠKODA novo generacijo te svoje prodajne uspešnice.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.