SPC Škerjanec Domžale ŠKODA

Perfekten spremljevalec za vse poti. Od živahnega mestnega avtomobila do prostornega poslovnega modela in inovativnega e-vozila - paleta vozil ŠKODA zajema vse. Zakaj ne bi že zdaj poiskali svojega popolnega modela ŠKODA?"

 • Nova Octavia
  Novosti znamke Škoda

  Posodobljena Octavia je tu!

  Škoda je razkrila posodobljeno Octavio. Kako je videti? Oglejte si fotografije ali jo raziščite v vizualizatorju na povezavi spodaj. 

  Več
 • Chat
  Novosti znamke Škoda

  Škoda odslej s ChatGPT

  Škoda bo v svojo glasovno asistentko Lauro integrirala chatbot (pogovornega robota) ChatGPT, ki temelji na umetni inteligenci. Ta pomemben korak bo izboljšal izkušnjo v vozilu mnogim strankam in jim olajšal vsakodnevno življenje.

  Več
 • Skoda Enyaq
  Novosti znamke Škoda

  Spoznajte Enyaq 85

  Morda se na prvi pogled ne zdi tako, vendar je Enyaq na fotografiji precej drugačen od svojih starejših soimenjakov. In to ne samo zaradi številke 85 na prtljažniku. Največje spremembe v modelskem letu 2024 namreč niso vidne na prvi pogled.

  Več
 • superb
  Novosti znamke Škoda

  Novi Superb je tu Več prostora, več udobja in eleganten dizajn, šest učinkovitih pogonskih sklopov in inovativni varnostni sistemi so tisto, kar zaznamuje novi Škoda Superb.

  Pri novem Škoda Superbu bodo lahko kupci ponovno izbirali med karavanom in limuzino. Nova struktura ponudbe s sedmimi paketi Design Selection ponuja veliko trajnostnih rešitev, denimo tekstil iz 100-odstotno trajnostnih materialov. Hkrati inovativni Škodini pametni izbirni gumbi in nova zasnova notranjosti s prosto­stoječim 13-palčnim zaslonom infotainment sistema omogočajo še bolj preprosto uporabo. Notranjost je prečiščena in prostorna.Škoda je pogonske sklope znova optimizirala za še večjo učinkovitost. Na voljo so trije bencinski motorji z močjo od 110 kW (150 KM) do 195 kW (265 KM) ter dva dizelska motorja s 110 kW (150 KM) in 142 kW (193 KM). Poleg njih ponudba vključuje nov priključnohibridni pogonski sklop, ki je ekskluziven za karavansko izvedbo Combi, in povsem novo različico z blagim hibridnim pogonom. Inovativni asistenčni sistemi, kot sta asistenca za zavijanje levo (Turn Assist) in asistenca za križišča (Crossroad Assist), so prvič predstavljeni v modelu Superb.

  Več
 • kodiaq
  Novosti znamke Škoda

  Kodiaq Sportline: bogata oprema, značilni črni poudarki in notranji elementi v kovinskem videzu

  Bogata serijska oprema vključuje matrične TOP LED-žaromete in električno upravljanje prtljažnika. Zunanjost zaznamujejo številni poudarki v svetleče črni barvi, v kateri se sedaj bohoti tudi D-stebriček. Sprednji in zadnji odbijač ter stranski pragovi so v barvi karoserije, medtem ko so 19-palčna aluminijasta platišča, ki so ekskluzivna za Sportline, izdelana v poliranem antracitnem videzu. V notranjosti pri paketu Design Selection Sportline prevladuje športna črna barva v kombinaciji z notranjimi elementi v kovinskem videzu. Kodiaq Sportline je mogoče naročiti z vsemi pogonskimi sklopi, ki so na voljo v modelski seriji, vključno kot Kodiaq iV s priključnohibridnim pogonom.

  Več

ŠKODA
Takoj dobavljivo

ŠKODA
Dopolnilna oprema

Perfektno opremljeno, ne glede na cilj. Z originalno dopolnilno opremo je vaše vozilo Škoda za vsako potovanje idealno opremljeno.

Najdi dopolnilno opremo
banner img

ŠKODA
Servisne akcije in ponudbe

 • Škoda - Kabinski filtri
  ŠKODA 08.04.2024

  Škoda Card ugodnost: 40 % popust na kabinske filtre

 • Letne pnevmatike
  ŠKODA 08.04.2024

  Akcijska ponudba letnih in celoletnih pnevmatik

 • ŠKODA - Brisalci
  ŠKODA 08.04.2024

  Škoda Card ugodnost: 30 % popust na brisalci

Moje vozilo ŠKODA
konfiguriraj

Vaše novo vozilo ŠKODA - narejeno točno za vas. Konfigurirajte želen model sedaj.

Konfiguracija
banner img

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.