SPC Škerjanec Domžale ŠKODA

Perfekten spremljevalec za vse poti. Od živahnega mestnega avtomobila do prostornega poslovnega modela in inovativnega e-vozila - paleta vozil ŠKODA zajema vse. Zakaj ne bi že zdaj poiskali svojega popolnega modela ŠKODA?"

 • superb
  Novosti znamke Škoda

  Novi Superb je tu Več prostora, več udobja in eleganten dizajn, šest učinkovitih pogonskih sklopov in inovativni varnostni sistemi so tisto, kar zaznamuje novi Škoda Superb.

  Pri novem Škoda Superbu bodo lahko kupci ponovno izbirali med karavanom in limuzino. Nova struktura ponudbe s sedmimi paketi Design Selection ponuja veliko trajnostnih rešitev, denimo tekstil iz 100-odstotno trajnostnih materialov. Hkrati inovativni Škodini pametni izbirni gumbi in nova zasnova notranjosti s prosto­stoječim 13-palčnim zaslonom infotainment sistema omogočajo še bolj preprosto uporabo. Notranjost je prečiščena in prostorna.Škoda je pogonske sklope znova optimizirala za še večjo učinkovitost. Na voljo so trije bencinski motorji z močjo od 110 kW (150 KM) do 195 kW (265 KM) ter dva dizelska motorja s 110 kW (150 KM) in 142 kW (193 KM). Poleg njih ponudba vključuje nov priključnohibridni pogonski sklop, ki je ekskluziven za karavansko izvedbo Combi, in povsem novo različico z blagim hibridnim pogonom. Inovativni asistenčni sistemi, kot sta asistenca za zavijanje levo (Turn Assist) in asistenca za križišča (Crossroad Assist), so prvič predstavljeni v modelu Superb.

  Več
 • kodiaq
  Novosti znamke Škoda

  Kodiaq Sportline: bogata oprema, značilni črni poudarki in notranji elementi v kovinskem videzu

  Bogata serijska oprema vključuje matrične TOP LED-žaromete in električno upravljanje prtljažnika. Zunanjost zaznamujejo številni poudarki v svetleče črni barvi, v kateri se sedaj bohoti tudi D-stebriček. Sprednji in zadnji odbijač ter stranski pragovi so v barvi karoserije, medtem ko so 19-palčna aluminijasta platišča, ki so ekskluzivna za Sportline, izdelana v poliranem antracitnem videzu. V notranjosti pri paketu Design Selection Sportline prevladuje športna črna barva v kombinaciji z notranjimi elementi v kovinskem videzu. Kodiaq Sportline je mogoče naročiti z vsemi pogonskimi sklopi, ki so na voljo v modelski seriji, vključno kot Kodiaq iV s priključnohibridnim pogonom.

  Več
 • Superb kodiaq
  Novosti znamke Škoda

  Novi Škoda Kodiaq in novi Škoda Superb uspešno opravila številne ekstremne preskuse

  Škoda je namreč pred njunima svetovnima premierama, ki bosta v prihodnjih tednih, oba modela temeljito preizkusila. V obdobju dveh let so z obema modeloma prevozili skupno več kot milijon kilometrov. Med preskusnimi vožnjami so bili avtomobili izpostavljeni temperaturam od -30 stopinj Celzija severno od polarnega kroga do skoraj 50 stopinj Celzija v arizonski puščavi. Med drugim je Škoda Auto izvedla tudi preskuse s prikolicami na visokogorski cesti na Grossglockner in testirala različne polnilne infrastrukture za vozila s priključnohibridnim pogonskim sklopom. Preden Škoda na trg pošlje nov model, s številnimi obremenitvenimi testi in preskusi materialov na preskusnih postajah in v laboratoriju simulira 40 let običajne uporabe vozila.Johannes Neft, član uprave Škoda Auto in direktor tehničnega razvoja: "Sledimo motu naših ustanoviteljev Laurina in Klementa iz leta 1895: za naše stranke je dovolj dobro samo najboljše. Zato svoje avtomobile preizkušamo do skrajnih meja ter simuliramo in testiramo vse, kar bi naše stranke lahko doživele na svojih vožnjah. Naša vozila v obdobju le nekaj mesecev prevozijo več kot milijon kilometrov v mestnem prometu, na regionalnih cestah in avtocestah - to je razdalja, ki bi jo povprečen uporabnik prevozil v 40 letih."Florian Weymar, vodja zagotavljanja kakovosti v družbi Škoda Auto: "Pred začetkom serijske proizvodnje preizkusimo vsakega od približno 7.000 avtomobilskih delov. Z obsežnim, ciljno usmerjenim testnim programom že v zgodnji fazi dobimo natančne informacije o obremenljivosti, vzdržljivosti in kakovosti posameznih komponent. S temi preskusi, ki jih izvajamo v ekstremnih pogojih, ugotavljamo, kakšna je lahko toplotna obremenitev ali vremenska odpornost lakov in površin, uporabljenih v notranjosti. Tako ugotovimo, ali je potrebna optimizacija, in naredimo potrebne prilagoditve."

  Več
 • Superb 2024
  Novosti znamke Škoda

  Četrta generacija Škode Superb bo ponovno na voljo v limuzinski izvedbi

  Škoda Auto bo kmalu predstavila četrto generacijo Superba - vodilnega modela z notranjim zgorevanjem. Popularni karavan z oznako Combi bo ponovno dopolnjevala elegantna limuzinska različica.Nova generacija te tradicionalne karoserijske različice je zrasla v dolžino in višino, hkrati pa je postala še bolj aerodinamična. Še bolj izpopolnjen skulpturiran Škodin dizajn sedaj vključuje prenovljeno osmerokotno Škodino mrežo hladilnika in posodobljene vratne kljuke. Širok razpon pogonskih sistemov za novi Superb sedaj vključuje tudi blago hibridno tehnologijo. Notranjost je bila popolnoma prenovljena. Prvič je v Superbu na voljo projicirni sistem, novi, večji osrednji zaslon infotainment sistema pa meri 13 palcev. Prestavna ročica je sedaj nameščena na volanskem drogu in poskrbi za bolj prostorno sredinsko konzolo. Pod osrednjim zaslonom so novi Škodini pametni izbirni gumbi. Ti vrtljivo-pritisni gumbi z majhnimi digitalnimi zasloni omogočajo hiter in preprost dostop do številnih funkcij vozila. Notranjost zaznamujejo trajnostni materiali - uporabljene tkanine so izdelane iz 100-odstotno recikliranega poliestra.

  Več

Novi modeli

 • Novo
  NOVI ENYAQ COUPÉ RS iV
  14.02.2023

  Nova vozila ENYAQ COUPÉ RS. Iskra, ki prižge vašo strast do vožnje.

 • Novo
  SUPERB
  14.02.2023

  Nova vozila SUPERB. Paradni konj znamke ŠKODA.

Novo
NOVI ENYAQ COUPÉ RS iV

Nova vozila ENYAQ COUPÉ RS. Iskra, ki prižge vašo strast do vožnje.

Novo
SUPERB

Nova vozila SUPERB. Paradni konj znamke ŠKODA.

ŠKODA
Takoj dobavljivo

ŠKODA
Dopolnilna oprema

Perfektno opremljeno, ne glede na cilj. Z originalno dopolnilno opremo je vaše vozilo Škoda za vsako potovanje idealno opremljeno.

Najdi dopolnilno opremo
banner img

Moje vozilo ŠKODA
konfiguriraj

Vaše novo vozilo ŠKODA - narejeno točno za vas. Konfigurirajte želen model sedaj.

Konfiguracija
banner img

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.